Inschrijvingen
Voor het schooljaar 2020 – 2021

Wanneer? 
Vanaf 11 mei 2020

Voor welke leerjaren? 
Voor alle leerjaren

Hoe regelt de school de inschrijving in coronatijden?

  • Je schrijft een mail naar mevr. C. Franzen | christinafranzen@kaso-mortsel.be
  • Zij neemt met u contact op om een afspraak te maken. Samen leg je een moment vast.
  • Op het overeengekomen moment zal mevr. Franzen via de telefoon samen met jou de aanmeldingsfiche voor zoveel als mogelijk invullen. U krijgt dan ook de nodige informatie.

Is er een volgorde van inschrijving?

Elke potentiële leerling wordt in het aanmeldingsregister van de gevraagde klas gezet. Wie eerst aanmeldt, schrijven we eerst in. Dan de tweede enz. We volgen daarin een strikte chronologie van aanmelden. Bij uw telefonisch contact noteren we dag, uur en minuten van uw telefoonoproep.

Wat moet ik klaarleggen voor de telefonische afspraak?

Het rijksregisternummer van de leerling. Dit vind je o.a. op de keerzijde van je identiteitskaart, op een zelfkevertje van de mutualiteiten.

Wanneer kunnen we de school komen bezoeken?

Tot op de dag van vandaag kunnen we dat nog niet zeggen. We zijn wel een introfilmpje aan het voorbereiden.

Hoeveel plaatsen zijn er beschikbaar?

  • Per klas hebben we een maximumcapaciteit bepaald. 
  • De eigen leerlingen, dat wil zeggen die nu reeds school bij ons lopen, hebben eerst hun plaats. Nadien komen de nieuwe inschrijvingen.
  • Voor de klassen in de B-stroom (2de jaar B,  2de graad Kantoor,  5 en 6Kantoor) zijn de plaatsen voor nieuwe leerlingen zeer beperkt. Over hoeveel plaatsen exact het gaat, kunnen we nu niet zeggen. We hebben immers geen zicht of al onze leerlingen volgend schooljaar terugkomen. Laat je dus niet afschrikken en laat je op de aanmeldingslijst zetten. De school zal bij inschrijving daarover duidelijk communiceren.

Via dit formulier kan u automatisch een email sturen naar mevrouw C. Fransen. Let goed op de correctheid van uw emailadres. Na het verzenden ontvangt u in uw emailbox automatisch een bevestiging. Wij nemen nadien contact met u op!